Just Be Yourself

Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
//header pic
Just Be Yoursel
entryaboutStuff



bole tak nak jadik macam dea ?
Monday, 19 December 2011 | 0 comment(s)

bole tak aku nak jadi macam dea ? best nye lahai kan ? hmm . sedapnye suare dea . pandai maen gitar . kalau aku nak maen gitar jgak bole tak ? tapi aku tak pandai maen gitar . best nye jadik macam najwa latif kan ? ishh best lha . teringin nak jadik macam dea . agak-2 tercapai tak ? kalau aku tak pandai maen gitar pon . kalau pakwe aku pandai maen gitar kan best ? t dea bole nyanyi untok aku . hikhok -..- .ishh memang best ur . dapat pakwe pandai maen gitar then pandai nyenyi . tambah lagi dgan suare yang sedap lagi merdu . bhaha . memang tiptop abess ur . haha . merepek . kbaii . :)


entah lha :)
Saturday, 17 December 2011 | 0 comment(s)

hmm tak tau lha nak cakap ape kan . gambar kat atas tu sebenanye tak de kena mengena pon ngan ape yang aku nak cakap hari ni . saje nak letak wat perhiasan . hahaha . oke . hmm . aku neyy dah tekad nak berubah tapi tak bole lha setan tu selalu nak hasut-2 aku . ish . tak suke lha macam neyy . aku betul-2 nak berubahh . tapi tak kesampaian . setan ur bongokk . tapi tak bole salah kan setan jgakk . kalau diri aku sendiri tak berubah macam mane nak berubahkan ? hmm aku kena tekad . kena SABAR . ye betul kate encik GARFIELD . aku kenal dea pon dalam muka buku . :D . dea banyak nasihat kan aku . tapi tak tau lha dea tiu ikhlas ke tak ? ke just nak permainkan aku . dea tu bdak smkabp lha katekan . sekola agame . :) . k tu je kot . aku nak mandi neyy . kbaii . :)


tak tau nak buat apea ?
Monday, 12 December 2011 | 0 comment(s)
haa . tak tahu lha nak wat apea memalam buta nehh . :D . meh . aku nak cite pasal sahabat . aku sayang kawan aku macam aku sayang diri aku sendiri . kawan lha yang sentiasa ade bile kite suke dan duke . kawan juga selalu ade disisi kita . mereka tak pernah tinggalkan kita walau macam mane sekali pon . best fren aku adalah semua kawan-2 aku . aku syang deorang .walaupon kadang-2 aku pernah ade rase iri hati siket ngan deorang . tapi takpelah . aku tak nak kesah lha semua tu . aku nak jage aty deorang tapi kalau aku memang ade wat sala ngan deorang ke ade saketkan hati deorang ke . aku harap deorang tak berdendam ngan aku n maafkan aku . aku takde niat pon nak wat cam tu . tapi sejujurnye aku memang benci ngan sorang kawan neh . aku memang tak suke gile kat dea . sebab ? hmm entahlah . malas nak cite pasal dea . wat saket hati jea .oke . then aku tanak persahabatn aku ngan deorang semua berpisah . aku takan lupekan deorang dan aku sangat berharap deorang pon takan lupekan aku :) . birlah aku dan mereka kekal sebagai SAHABAT selamanye :) ILY frens .
post yang kedua tentang SAHABAT :D
muakhh :*


secrets about girls every guy should know !
Sunday, 11 December 2011 | 0 comment(s)
  • 1) Ask her how her day went!

  • Tuck a friendly or love note using different methods and in different ways, telling her she is on your mind.
  • If she has listened to you complain about your boss, be sure and TELL HER how much you liked her listening.
  • If she has made you some home made chicken soup, find ways to let her know "You are a wonderful person!"
  • Just the fact that you would take time will make her feel more bonded to you than you can imagine.

2) Shows her that you care!

Such as...Teach her how to write a webpage for her favorite pet. Teach her how to program the VCR. Teach her how to fish. Teach her to cook your secret recipe. The idea is to invove her in your life. Don't simply wait to spend time with her when you feel like it. Offer to help her as well and be patient enough to explain and teach her the solutions, even if it's not easy to teach. Many other people are too impatient to teach or even show her how to do it; most just want to get it over and done with. You can win over her heart if you can be that some one DIFFERENT and SPECIAL.

3) Women love men who are STRONG

You seem to be living in a world of your own, and women admire you for your ability to keep your lives AND have a relationship at the same time. You don't worry much; and seem to keep your feelings inside of you. To become such a 'man', you have to be remember that she needs to feel PROUD of you and what you accomplish. You know how to have a divine life and keep a blissful relationship at the same time. All of these can be achieved if you would learn how to increase and cultivate your magnetic power! Thus, to attract and keep the woman of your dreams, do not 'lose' your-self whilst going into a relationship.




PMR PMR PMR !
Sunday, 20 November 2011 | 0 comment(s)
next year dah PMR kan ? aduyy . not ready yet lha . hayya !  how can i get an excellent result in PMR ? hmm . aku dah ade dah niat nak belajar bersungguh-2 nehh tapi ... tapi selalu tak bole nak belajar .  napea eak ?? haa . entah lha . hha . bengong lha kau ! taon depan nak PMR so kena belajar betol-2 then ulangkaji setiap malam . belajar dengan tekun dalam sbjek sejarah n geografi .study hard study smart rite ? :D tak paya nak pk kan pasal cinte jekk . then dengar cakap cekgu . jangan melawan cak mak n cekgu . taya nak bergayot jekk . tdor awal . jangan dok maen FB jekk . then .hafal semua formula .jgan nak berjalan jekk . jangan nak menggedikk jek . :D .then apea lagi eak ? haa ! banyakkan buat amal ibadah . jangan banyakkan dose . dose yang lame pon tak tebus-2 agi :D . then . semayang jangan lupe . puase mesti cukop . alamak ! puase ganti belom diganti lagi lha . :( . bile nak ganti eak ? haa . nanti jla . :D . menutup aurat . jangan nak terdedah sane terdedah sini . :D and lastly ....

ape-2 jla yang same maksod dengan ayat yang aku sebot tadi . hhe :)

baii o,O


i'm sorry . :(
sorry . aku yerpakse tipu kau . aku nak uji kau same ade kau neh amek peduli pasal aku ker tak . ya ALLAH . maafkan sebab aku dah bersumpah dengan dea yang aku tak tahu pasal to padahal aku tahu . sorry oke . aku harap kau dapat maafkan aku . aku takde niat pon nak tipu kau . tapi aku terpakse . dengan cara to jek aku bole tahu ape perasaan kau yang sebenarnye kat aku . aku sayang kau . dan aku harap perasaan kau terhadap aku same cam perasaan aku terhadap kau . :'(


hayya ! mau hujan kah ?
 hai . dah nak hujan ker ? aku takde rase ngantok pon malam neh . kenape eak ? hha :D entah lha . aku pon tak berapa nak tahu gak . # sengal . apea nak wat nehh eakk . ? aku pon tak tahu . # asyik to jla yang kau cakap kan . borink lha . tak tahu nak wat apea . malam nehh aku memang tak de idea nak update blog neh . nak cakap takde mud tak jugakk . bab aku sekarang neh memang tengah ade mood . :) hmm . dah lame hnfon aku to tak de wet . abz tak de sapea yang nak bg wet kat dea kan . aku soh topupkan sume nye tanak . menyampah den lha . :D




Older Post